• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 606328751-606328755

Notice: Undefined property: YtTemplate::$_tagPG in /home/u442880971/public_html/plugins/system/yt/includes/site/lib/yt_template.php on line 245

Aules on-line

Vestibulum sit amet libero vel neque dapibus ultrices mattis massa

Pots treballar des de casa mitjançant la nostra web algunes de les assignatures del centre.Informa't!

El nostre Centre us ofereix la possibilitat de treballar els dictats musicals on-line, Pep Corba´lán ha dissenyat una sèrie de dictats de fins a 5 nivells, des dels més bàsics als dictats de dues veus, que

donaran les capacitats al alumnes insteressats de poder escolatr una música i poder-la escriure a paper. El treball és individual i podeu veure les dificultats rítmiques que se us presentaran a cada aula de dictats.

Us oferim 5 aules, cadasquna amb els seus nivell de dificultat, on podreu escolar el dictat tocat amb piano, i consultar la seva solució, per veure com us ha anat.

Al centre els nostres alumens de Llenguatge Musical utitlitzen aquest sistema com a complementari als dictats que treballen a classe de Llenguatge.

Podeu consultar els preus d'adcripció als dictats a través a de la nostra plana web, per als alumnes del centre es fa un preu especial per tal de poder aprofitar aquesta eina en el seu aprenentage diari.

Els dictats musicals estan registrats i pertanyen a la Editorial MusicGate.es, que és la que ens presta el servei a la nostra plana web. Qualsevol us sense autorització, còpia o reproducció sense consentiment del l'autor o de la editorial Musicagate.es, està totalment prohibit.

 

A més dels dictats, aviat implantarem aules amb videos explicatius de les lliçons de teoria de llenguatge musical, per tal d'ajudar en la feina diària als nostres alumnes, que puguin consultar con el resolen els exercicis pràctics que tenen a llenguatge musical.

Poc a poc el servei on-line anirà creixent en altres ofertes educatives que facilitarn l'experiència dels alumnes i usuaris del centre i de la nostra plana web!

 

Atentament,

Pep Corbalán.