• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 606328751-606328755

Notice: Undefined property: YtTemplate::$_tagPG in /home/u442880971/public_html/plugins/system/yt/includes/site/lib/yt_template.php on line 245

Els Mestres de Teatre Musical

Vestibulum id urna
 
El nostre equip està format per actors i actrius en actiu i que aporten tota la seva experiència i bona feina als nostres alumnes.
El món de l'espectacle és molt competitu i las bases han de ser ben solides per tal d'aconsegir un camí que pugui donar-nos garanties de treballar en el que ens agrada.
La superació de castings i com afrontar-los és també una matèria a tractar al centre i els nostres professors/es en tenen molts a les esquenes, us podran assessorar de forma fiable.
El programa educatiu, el treball de l'equip docent, i la revisió anual dels nostres resultats fan que any a any l'escola cresqui proporcionalment a la feina que li dedicam, i a la satisfacció dels nostres alumnes.
Obrador de Músics i l'escola Rafel Brunet treballen de la ma per a oferir una formació integral i el més completa possible als alumnes de teatre musical. Poguent cursar a més de les assignatures de l'especialitat de teatre, les asignatures de Llenguatge musical, cant individual i Ballet o dansa clàssica.

“La mejor cualidad para un actor es ser mercurial, esto es, saber adaptarse a la temperatura de cada momento”.
Vittorio Gassman

Els nostres mestres

Vestibulum id urna

RAFEL BRUNET

Director de l'area de Teatre Musical.

Professor de interpretació i dansa, és el director teatral i escènic, encarregat de preparar les funcions dels grups juvenil i pre-professional.

Vestibulum id urna

FINA

Mestre del Grup Infantil

Treballa la part vocal i de cant amb el grup infantil.

Vestibulum id urna

EMMANUEL JOEL DANET

Mestres d'Interpretació Grup Juvenil

Encarregat dels grups juvenils, prepara els muntatges i s'encarrega de treballarr la interpretació dels joves en les seves obres treatrals!.

Vestibulum id urna

ISABEL MALAVIA

Mestre de cant i tècnica vocal

Especialista en cant, preprar tots els mutatges vocals dels alumnes de teatre, tant dels grups juvenils com dels gurps professionals..

Vestibulum id urna

ELYSE GARAU

HR

Encarregada dels grups infantils per a treballar interpretació i ball.

Vestibulum id urna

 

MARINA COLL

Professora de Ball

Professora de BAllet a s'Obrador de Músics, també participa dels grups de Teatre musical, treballant amb ells la especilitat de dansa, necessaria en les coreografies que preparen els alumnes del centre.