• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 606328751-606328755

Notice: Undefined property: YtTemplate::$_tagPG in /home/u442880971/public_html/plugins/system/yt/includes/site/lib/yt_template.php on line 245

Claustre de l'escola de Música

Vestibulum id urna
 
El nostres centre esta format per professionals titulats i qualificats, que tenen a la seva esquena molts d'anys treballant a la docència musical, i que són titulats superior en la seva especialitat.
El nostres centre no compta només amb un professor per especialitat sino amb vàries opcions per especialitat, ja que, a vegades no només estracta de saber fer sino de dur-se bé amb el professor/a amb el que aprens.
L'ambient de treball, la nostra programació i la nostra metodologia de treball, són una garantia d'aprenentatge per parts dels nostres alumnes, tot i que sempre ha d'estar acompanyada per un treball seriós i constant per
part dels alumnes.
A Obrador de Múisics volem posar totes les eines possibles per a aprengis i participis de les agrupacions del centre, ja que així mostrem un camí de sortida professional a tots els que comencen aquesta via de viure la música
en el seu dia a dia.

La música puede cambiar el mundo porque puede cambiar a las persona. 

Bono

Els nostres mestres

Vestibulum id urna

PEP CORBALÁN

CEO i director del Centre Obrador de Músics.

Director dels centres obrador de Músics i Unió Musical NostraTerra, titulat superior de Guitarra al Conservatori Superior de les Illes Balears. Autor de diferents publicacions didàtiques musicals.

Vestibulum id urna

ANTÒNIA LLABRÉS

Presidenta de l'associació.

Desenvolupa de forma totalment desinteressada una tasca administrativa i de coordinació entre els membres del clautres i els nosters alumnes.

Vestibulum id urna

SECCIÓ DE CORDA I LL.MUSICAL

els mestres de les seccions de corda i Llenguatges

Els nostres Professors/es són: Pep Romero al Violoncel, Lourdes Pons, Catalina Amengual , Leah Wolf i  Toni Paredes al Violí i viola, Pep Corbalán i Margalida Vaquer en guitarra.

Vestibulum id urna

SECCIÓ DE PIANO i CANT

els mestres de piano

Els nostres mestres de piano i piano modern són el següents:  Deyanira Garcia, Imma González, Mari Carmen Estelles Professors de cant: Marta Aguiló i Sandra Solascasas.
Vestibulum id urna

SECCIÓ DE VENT

Els mestres de la secció de vent

Els nostres professors de la secció de vent fusta i metall:  Eulàlia Garí  i Anabel Sánchez (Clarinet), Pedro Ortiz  (Saxofon),  Pep Alemany i Celia Sánchez (Flauta), Biel Perales ( Oboè) Ricardo Campos (trompa, trombó, i tuba), Raul García (trompeta).

Vestibulum id urna

SECCIÓ DE PERCUSSIÓ I LL. MUSICAL

Els mestres de percussió

Els nostres Mestres especilatizat en bateria i percussió:  Ramon Llopis (Percussió), Ferran Martínez (Percussió).   En Inicaicions a la música i Ll. Musical:  Anabel Sánchez, Mar Fiol i Pep Corbalán.