• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 606328751-606328755

Benvinguts a Obrador de Músics

Centre privat de estudis artistics,música,dansa i arts escèniques.

 

excel·lència educativa

 
+info Inscriu-te

Acadèmia de Ballet

Vols aprendre ballet i dansa? informa't dels grups i horaris de la teva edat, i vina i participa de les activitats

Teatre Musical

A l'escola de Teatre Musical Rafel Brunet de s'Obrador de Músics podeu cursar Interpretació, Dansa i Cant.   Informa't!

Aules on-line

Pots treballar des de casa mitjançant la nostra web algunes de les assignatures del centre.Informa't!

Escola Autoritzada

Podeu cursa el diploma oficial de grau elemental en l'especialitat instrumental que més un interessi.


Notice: Undefined property: YtTemplate::$_tagPG in /home/u442880971/public_html/plugins/system/yt/includes/site/lib/yt_template.php on line 245

Acompanyem en el camí de l'aprenentatge als més petits

l'Aprenentatge dls nostres alumnes és important pe a nosaltres, volenm guiar-los i aconsellar-los a messura que avancen i creixen. Iniciar els estudis de música de ben jovenets, fa que s'automatitzin molts aspectes de l'execució musical.

 

 
La importància de la música en edats primerenques


Sovint em pregunten per què raó recomano a totes les persones que conec que tinguin contacte amb la música i per què especialment a les dones embarassades a partir del quart mes de gestació.

També em trobo amb preguntes del tipus:
Un bebè no nascut pot sentir?
És millor la música clàssica?
A partir de quina edat pot tocar un nen un instrument?
Afavoreix l'atenció la música en nens amb TDH?
El físic d'una persona influeix a l'hora de tocar un instrument?
Etc...

He tingut la gran sort de formar-me no només com a intèrpret sinó com a músic global que entén el funcionament cerebral de les ones i el so i la seva repercussió en la nostra vida i fins i tot en la nostra salut. És per això el fet de recomanar el començar a treballar de forma conscient la música i aplicar-la a partir del quatre mes de gestació i, si per alguna raó això no ha succeït, submergir-se al món musical al més aviat possible sempre que es dugui a terme en un ambient relaxat i divertit i amb la metodologia adequada.

Tots en algun moment hem sentit parlar dels beneficis de la música però per desgràcia no totes les persones són conscients d'això, potser perquè a la música al nostre país la hi ha tingut relegada a un segon pla o en altres casos als estudis rígids d'un instrument sense més.

Als quals teniu nens en edats primerenques us recomano que permeteu als vostres petits participar en sessions d'estimulació musical adaptades a la seva edat, ja que aquest fet impactarà en les seves vides positivament sempre que - repeteixo - es dugui a terme amb un sistema i mètode adequat.

Durant la infància s'aprèn de forma més fàcil i ràpida, ja que el cervell és més plàstic i actiu que el d'un adult. Des d'una edat primerenca estimular al vostre fill amb música li aportarà nombrosos beneficis en el seu desenvolupament.

Els beneficis són variats i es poden apreciar a nivell fisiològic ( ritme cerebral, circulació, respiració, digestió, metabolisme, to muscular, sistema immunològic o activitat neuronal). Així mateix, els nens estimulats amb música desenvolupen un fort vincle afectiu que estimula la seva intel·ligència emocional. A nivell psicològic, desperta i desenvolupa emocions i sentiments que poden modificar el seu estat d'ànim a més de fomentar l'autocontrol. Haureu experimentat, pares i mares, que quan el vostre fill/a està alterat, el començar a cantar una cançó prop d'ell fa que el seu estat d'ànim immediatament comenci a asserenar-se i vagi passant a un estat molt més tranquil i atent a l'estímul musical que està rebent. D'aquesta mateixa manera, una estimulació musical continuada permet al petit un modelatge natural per a l'autocontrol.

D'altra banda podreu comprovar que la música afavoreix la capacitat d'atenció i concentració. (En tots els nens amb qualsevol capacitat encara que d'això podem parlar llargament de com i quin seria la metodologia adequada en nens amb TDH o qualsevol altre trastorn). Per tant podem afirmar que la música estimula la memòria, l'anàlisi, el raonament i per tant l'aprenentatge.
Nombrosos estudis, relacionats amb la Teoria de les Intel·ligències Múltiples integrades en el Sistema Educatiu, creen una relació directa entre l'estímul dels nens a través de la Intel·ligència musical i el desenvolupament i capacitat del nen per a l'assimilació de diferents idiomes paral·lelament.

Per tant la música també suposa una preparació pre-verbal, ajudant en el desenvolupament del llenguatge i facilitant l'aprenentatge d'idiomes.

Però si em permeteu, us diré que per a mi el do més important que té la música és el d'acostar a les persones, i és per això que el nen que viu en contacte amb la música estableix una comunicació més harmoniosa així com una millora en aquest vincle tan especial que tot pare i mare manté amb els seus fills i filles.

Amb l'estimulació musical es pretén que el nen estimi i visqui la música i que aquesta contribueixi a la seva educació global.

Espero i desig que em concediu el plaure d'acompanyar-vos en tan bella etapa com és la de l'educació infantil dels vostres fills i en un centre, que em consta, creu en la qualitat de l'educació globalitzada i l'objectiu final de la qual és també el somriure dels nens.

La importància de la música en edats primerenques
un article de Silvia Catoira Seijas

30 anys de experiencia

 
Our design is powerfully useful. You can easily use one design for various purposes. It's flexible architecture allows you to build complex templates in no time. Extending your web design cannot be faster.ipsum mmmmm

Unique & Creative Design

 
Go go to themes and select Customize and you can add your own logo, background and then select the colors used everywhere in the theme. It’s so simple and powerful. You can literally change the entire

Unique & Creative Design

 
Designing and organizing your posts has never been easier. With our large collection of shortcodes, you can create beautiful and complex layouts with ease. This will greatly improve the functionality and variety